Дървена гладачна маса

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50823
+ -
72,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървената маса за гладене има сгъваема конструкция, изработена от висококачествено дърво. Към плота за гладене е добавена ютия с копче за регулиране на степените, което издава характерен звук. Децата могат да гладят дрехите на своите кукли, като се учат умело да пресъздават дейностите на добрите домакини. Тази игра е еднакво интересна за деца на три години, както и за деца в предучилищна възраст.

Разкажете на детето, че гладенето е много отговорна работа, че има правила за безопасност при работа с ютия. Запознайте го с тях. Нека знае за разликата между истинската такава и играчката. Нагрятата ютия пари и трябва да се внимава с нея.  Покажете на детето как се включва ютията. Постиламе една кърпичка върху дъската за гладене и бавно показваме как се глади. Като изгладим кърпичката, слагаме ютията в края дъската (на необлечената част)  изправена.  Сгъваме изгладената кърпичка.

С играта детето се учи да бъде спретнато, да глади,  да координира своите движения, да се концентрира, да запомня последователността на действията. Учейки се на трудови навици, то развива своята самостоятелност.

Играта на "И аз мога като мама" е изключително забавна за малките. Играта е подходяща както за момичета, така и за момчета.

Дървената гладачна маса притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Размер на продукта: 610х510х300мм