Дървена гладачна маса

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50823
+ -
75,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Характеристики на дървената маса за гладене

 

Дървената маса за гладене има сгъваема конструкция, изработена от висококачествено дърво. Към плота за гладене е добавена ютия с копче за регулиране на степените, което издава характерен звук. Децата могат да гладят дрехите на своите кукли, като се учат умело да пресъздават дейностите на добрите домакини. Тази игра е еднакво интересна за деца на три години, както и за деца в предучилищна възраст.

 

Какво ще научи детете?

 

Разкажете на детето, че гладенето е много отговорна работа, че има правила за безопасност при работа с ютия. Запознайте го с тях. Нека знае за разликата между истинската такава и играчката. Нагрятата ютия пари и трябва да се внимава с нея.  Покажете на детето как се включва ютията. Постиламе една кърпичка върху дъската за гладене и бавно показваме как се глади. Като изгладим кърпичката, слагаме ютията в края дъската (на необлечената част)  изправена.  Сгъваме изгладената кърпичка.

С играта детето се учи да бъде спретнато, да глади,  да координира своите движения, да се концентрира, да запомня последователността на действията. Учейки се на трудови навици, то развива своята самостоятелност.

Играта на "И аз мога като мама" е изключително забавна за малките. Играта е подходяща както за момичета, така и за момчета.

Дървената гладачна маса притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

Размер на продукта:

480х600х340мм

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на продукта: 610х510х300мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "сюжетно-ролеви игри

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!