Дървена Еко къща

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51629
+ -
165,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената Еко къща

 

Играейки с тази прекрасна дървена къща, децата се обучават във воденето на екологичен начин на живот. Запознават се с използването на вятърната и слънчева енергия, класификация на отпадъците и т.н. 

Дървена къща за кукли съдържа комплект с обзавеждане на четири стаи и двете важни фигури, семейството. Покривът и лицевият  панел лесно се демонтират и функционалността на къщата се разширява. 

Мария Монтесори е смятала, че въображението е важен инструмент на мисленето. Детето трябва да развива въображението с помощта на материали.

Дървената къща за кукли спомага детето да влезе в роля.

Смята се, че играта с къщата за кукли са за момичета, но е много важно за развитието и момчетата да играят с тях. По този начин научават много неща: за грижата към другите, основни етапи в ежедневието, научават се да общуват, подобряват речта и др.

В семейството, родителите са тези, които ходят на работа, готвят, чистят и др. Тази къща за кукли дава възможност на детето да влезе в ролята на възрастен. Детето придобива повече увереност. Учат се да проявяват грижа и любов. Подрежда мебелите в различните помещения по свои си начин, използвайки въображението си.

Много често в разговори с деца психолозите използват кукли, когато детето играе с кукла, то дава контрол над събития от техния собствен живот. Децата развиват въображението си, пресъздават живота си такъв, какъвто искат да бъде или това, което виждат около себе си. Играта с къщата за кукли позволява развитието на различни сюжети. Ако детето има някакви затруднения или изпитва страх, неприятна емоция, можете да му помогнете да се справи с помощта на куклата. Например, ако детето има страх от  водата, то можете да му предложите да изкъпе куклата във ваната.

С помощта на куклата детето разиграва важни събития от живота си, така по-лесно се справят с чувствата си, по-лесно се научават да отреагират в ситуации.

 

Дървената къща притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

Вносител: ВАЛАНИ ТРЕЙД ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Можете да я откриете в магазини PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул."Цар Симеон"№55,

София - Парадайс Център, бул."Черни връх" 100

МОЛ Пловдив-ул."Перущица"№8

 

Размери на дървената еко къща:

 

465х365х310мм

 

Посетете категорията "Сюжетно-ролеви игри" за още подобни продукти от PlaySense