Дървена Дженга игра PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44011
+ -
26,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървена Дженга игра PolarB

 

Playsense ви представя дървена дженга от серията PolarB. Класическа игра, в която може да участва цялото семейство. Подарете си забавни моменти с децата си, като играете Jenga! Сладкото мече ще помогне на вашето дете да спечели. Играта, освен че е много забавна, развива и редица умения у децата – конструктивни способности, пространствено мислене, фина моторика. Поръчайте лесно и бързо онлайн!

 

Дженга

Jenga е настолна игра, която съдържа 48 части. трицветни дървени блокчета и 2 цветно кодирани зара. Основната цел е да се изгради възможно най-високата кула от дървените елементи.

Размери: 83х83х260 мм
Тегло: 0,83 кг
Производител: VIGATOYS (ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.)

Правила на играта:

Изградете кулата, като използвате 3 блока за всеки етаж. Като мести дървените елементи и ги поставя един върху друг, детето разбира последователността на изграждане на кулата дженга. Всеки играч последователно хвърля зар, тегли блок със съответния цвят и надгражда кулата. Победителят е последният играч, който постави блок върху кулата, без да я събори. Ако по време на надграждането целостта е нарушена и блоковете са поставени неправилно, сградата често се срутва. Това упражнение е толкова привлекателно за децата, че те често изграждат кулата с единствената цел да изпробват колко дълго ще издържи дървената кула, без да падне. С тази игра не е възможно повторение на упражненията и по този начин давате простор на детското въображение. Дървените игри дженга са забавни както за малки, така и за големи.

 

Ползи за развитието на детето:

При игра с дървена дженга детето се научава да различава визуално големината на обемите и площите. Развиват се фината и груба моторика, координацията на движенията, зрителната памет, ориентацията в пространството и равнината, както и подготовка за овладяване на математиката. Благодарение на тази игра детето експериментално получава сензорна представа за центъра на тежестта на дървените блокове. Може да ги използва като конструктор и да строи различни пространствени фигури, стълби, пътеки, комини, да подрежда една след друга и да бута като домино. С тяхна помощ въвеждате понятия като по-къс, по-дълъг, като подреждате блокове от един и същи цвят един до друг, а под тях един или няколко блока, но по-малко на брой.

 

Дженга на добра цена с отлично качество

Block Tower Jenga има сертификат за качество и безопасност на материалите EN71, което означава, че всички материали, използвани за направата му, са напълно безвредни за здравето. Доброто качество на играчката не се отразява в нейната цена, която е изключително изгодна. Предлаганият продукт е чудесна идея за подарък за различни поводи. Можете да го поръчате онлайн или да го купите от нашите физически обекти:

София - ул. "Цар Симеон" 55
София - бул. Черни връх 100, Paradise Center
Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

Доставката до всяка точка на страната отнема не повече от 3 работни дни. Очакваме вашите поръчки или вас и вашите деца в нашите магазини!

 

Посетете категорията Строителни игри за още подобни продукти от PlaySense!

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!