Дървена кухня PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44027
+ -
155,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената кухня PolarB

Детската дървена кухня PolarB e обагрена в пастелни цветове. Този нов скандинавски стил е предпочитан от деца и родители, заради меките тонове на боите. Детската кухня е с фурна и котлон, с копчета за степени, мивка и часовник.

Децата обичат да влизат в роля и да имитират действията на родителите в кухнята при приговянето на различни ястия. Тази ролева игра те изпълняват с удоволствие, с помощта на кухненски прибори, които се съдържат в комплекта: тенжерка с капак, тиган и яйце, шпатула, черпак, 2 броя солнички за сол и пипер. Кранчетата на мивката се въртят, както и стрелките на часовника. А копчетата за степени на котлона и фурната издават характерен звук при въртене. Те представляват цветни дървети шайби с муцунки на лъв, мече и Лиса. Тези мотиви са притегателни за малчуганите и правят играта приказна.

Играта с дървената кухня PolarB  развива детските умения за практическия живот и самообслужването. Децата с удоволствие си сътрудничат и помагат в кухнята като заедно приготвят храна за семейство или приятели. Когато играят с удоволствие, децата неусетно развиват комуникативните си умения, както и чувството за взаимопомощ. Измивайки на мивката първо ръцете, а след това продукти и прибори, те с лекота усвояват основни хигиенни навици.

Тази сюжетно-ролева игра способства развитието на детската фантазия и въображение. Тя може да отключи творческия потенциал на малчугана. С дървената кухня можете да обогатите в дома си развиващата среда за детето.

Кухнята е с размер, подходящ за деца над 3 години. Ида два странични отвора за по-лесно пренасяне.

 

Дървената детска кухня притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Размер на продукта: 385х675х260мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“.