Дървена бутаща играчка VIGA - Пингвин

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50962
+ -
29,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви невероятната дървена бутаща играчка VIGA - Пингвин, която е перфектното съчетание между развлечение и образование за вашето дете. Този весел и забавен пингвин е идеалният спътник за растящите години на вашето дете.

Основни характеристики:

  1. Уникален дизайн: Пингвинът на Вига Тойс е представен в уникален дизайн, който непременно ще накара всяко дете да се усмихне. С ярки цветове и приятна усмивка, тази играчка е истинско очарование.

  2. Развитие на моторика и координация: Използвайки тази дървена играчка, децата могат да подобрят своите моторни умения и ръчна координация, като научат да бутат и следват пингвина по всякакви повърхности.

  3. Здраво и безопасно изграждане: Вига Тойс винаги отделя специално внимание на качеството на своите продукти. Тази играчка е изработена от висококачествено дърво и безопасни бои, които отговарят на строгите стандарти за безопасност.

  4. Подходяща за деца от 12 месеца нагоре: Тази играчка е подходяща за малки деца на всяка възраст над 12 месеца и предлага неограничена радост и забавление.

  5. Образователна стойност: Освен че забавлява, играта с пингвина на Вига Тойс помага на децата да научат понятия като движение, скорост и сила, предоставяйки ценни образователни изживявания.

С пингвина на Вига Тойс, вашето дете ще открие магията на играта и обучението в едно. Не пропускайте възможността да добавите този невероятен продукт в колекцията с играчки на вашето дете. Поръчайте го сега и нека вашето дете се потопи в света на ученето и забавлението с Пингвин от Вига Тойс!

 

 Бутащата играчка "Дървен Пингвин" е играчка, която е подходяща за деца на възраст над 18 месеца.

 

Дървеният пингвин притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Размери на бутащата играчка "Дървен Пингвин":

 

150x83x560мм

Тегло: 0,36 кг.

 

Разгледайте останалите бутащи играчки на PlaySense:

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Играчки за бутане и дърпане".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!