Дървен влак за сглобяване

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50572
+ -
69,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният влак за сглобяване

Магазинът за висококачествени дървени играчки PlaySense Ви предлага чудесен  дървен влак играчка, изработен от каучуково дърво. Еднакво забавен както за момичета, така и за момчета още от ранна възраст. Радваме се да споделим с Вас това ново предложение на производителя на играчки VIGATOYS, чийто официален вносител на българския пазар е нашият магазин.

Дървеният влак, който си реди е изработен от висококачествено буково дърво с различни цветни геометрични блокчета, 14 на брой. Състои се от три дървени платформи, които се закачат лесно една за друга, посредством нанизване или промушване на държачи. Върху тях децата сглобяват и разглобяват дървените елементи, с които конструират локомотив и два вагона. Една част от блокчетата са в натурален дървесен цвят, а други такива - пъстроцветни.

Това една чудесна възможност за малчуганите да се запознаят с основните цветове, с помощта на разноцветните геометрични форми, които нанизват и сглобяват по различен начин. Като допълнителна конструктивна игра блокчетата могат да се подреждат, сортират и изграждат, като мостче, коминче, пътечки и др. Така по забавен и интересен начин се стимулират детските конструктивни умения, фината моторика и усет за детайла.

Друга добра възможност е, че вагончетата се движат лесно, а също така могат да бъдат разкачени от влака. Може да се играе с тях индивидуално или да се скъсява и удължава дървената влакова композиция. Натоварете влака с ярки, цветни форми и започнете да учите детето от самото начало!

За да сте напълно сигурни в качеството на играчката, дървеният цветен влак притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71. Може да поръчайте този артикул онлайн от нашия магазин. 

Този влак е изработен от каучуково дърво,изключително здрав,с дървени сглобки и ръчно принтирани цветни геометрични форми. Детето лесно може да разглобява пъстрите блокчета,нанизва отново,да строи пътечка,коминчета,къщичка и други.

 

Дървеният влак притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на дървеният влак за сглобяване

 

450х140х75мм

Тегло: 1,44 кг.

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Конструктивни играчки".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!