Дървен цветен влак VIGA

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51610
+ -
58,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървен цветен влак VIGA

 

Магазинът за висококачествени дървени играчки PlaySense Ви предлага чудесен цветен дървен влак играчка. Еднакво забавен както за момичета, така и за момчета още от ранна възраст. Радваме се да споделим с Вас това ново предложение на производителя на играчки VIGATOYS, чийто официален вносител на българския пазар е нашият магазин.

Дървеният влак, който си реди е изработен от висококачествено буково дърво с различни цветни геометрични блокчета, 14 на брой. Състои се от три дървени платформи, които се закачат лесно една за друга, посредством нанизване или промушване на държачи. Върху тях децата сглобяват и разглобяват дървените елементи, с които конструират локомотив и два вагона. Една част от блокчетата са в натурален дървесен цвят, а други такива - пъстроцветни.

Това една чудесна възможност за малчуганите да се запознаят с основните цветове, с помощта на разноцветните геометрични форми, които нанизват и сглобяват по различен начин. Като допълнителна конструктивна игра блокчетата могат да се подреждат, сортират и изграждат, като мостче, коминче, пътечки и др. Така по забавен и интересен начин се стимулират детските конструктивни умения, фината моторика и усет за детайла.

Друга добра възможност е, че вагончетата се движат лесно, а също така могат да бъдат разкачени от влака. Може да се играе с тях индивидуално или да се скъсява и удължава дървената влакова композиция. Натоварете влака с ярки, цветни форми и започнете да учите детето от самото начало!

За да сте напълно сигурни в качеството на играчката, дървеният цветен влак притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71. Поръчайте този артикул онлайн от нашия магазин! Вижте и останалите забавни и цветни предложения за най-малките палавници в категорията “Ранно детство”!

Дървеният цветен влак е подходящ за деца над 18 месеца.

Размер:

  • 408х120х80мм

Производител: VIGATOYS

 

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени влакчета и релси".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!