Дървен строител - Азбука

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50288
+ -
63,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният строител - Азбука

 

Подреждането на дървени кубчета е любима детска игра още от две годишна възраст. Този строител съдържа 100 броя дървени кубчета с различни геометрични форми. Седемдесет от тях са обагрени в различен цвят, принтирани с буквите от английската азбука и цифрите от 0 до 9, както и действията събиране, изваждане, умножение, деление със знака за равенство. Всички те са поставени в картонена кутия за многократна употреба.

Размерът на дървените блокчета е 3 и над 3см, което ги прави подходящи за деца на две години. Освен с цветовете, децата се запознават с различни геометрични форми, подреждат пътечки, коминчета, кули. На по-късна възраст децата ползват цветната диплянка с различни модели, за да конструират по-сложни композиции. Могат да подреждат последователно буквите от английската азбука, както и да съставят думи. С дървените кубчета с принтирани цифри децата съставят задачи с различните математически действия.

Тази игра помага на малчуганите да развият своите конструктивни умения и практически навици, да правят различни комбинации-всъщност малки открития. Дървените кубчета са от онези Монтесори материали, които спомагат зрителното и тактилното различаване на геометричните форми, математическо и комбинативно мислене, както и развитието на речта при децата.

Дървеният строител с букви и цифри е подходящ за деца във възрастта от 2-7 години.  

 

Дървеният строител притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!