Дървен Сортиращ Куб

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 53659
+ -
40,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Дървен Сортиращ Куб

 

Дървеният куб е удобен за игра и пренасяне посредством шнур. Има  капак отгоре, който се отваря. Четирите страни на куба и капакът имат отвори за вгнездявяне. Кубът-сортер съдържа 12 различни по форма и цвят дървени фигури. 

Отворете капака и извадете разноцветните фигури.Нека в началото на заниманието детето играе с тях, да ги докосва, обследва с пръсти , за да се запознае визуално с различните форми, учете с тях и цветовете. След това затворете капака и заедно потърсете гнездото за всяка фигура. В началото, с  ваша помощ, детето ще открива  съответните им отвори в куба и ще ги промушва. Вашето дете ще се запознава с различните цветове  и форми, ще образува групички със сходните елементи. Размерът на формите е подходящ за малките детски ръчички. Играта е подходяща за ранна детска възраст.

Сортирането на елементи, пускането им през отвори е една от игрите, развиващи логическото мислене. Упражнението игра с дървения куб-сортер помага за развитието на фината моторика и координацията, подобрява движението на пръстите на ръката, подготвя ръката за писане.Това е един от методите на Монтесори за ранно детско развитие.

Дървеният сортиращ куб притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

Размери на Дървен Сортиращ Куб:

 

170х170х15мм

Тегло: 1,08 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени кубчета"..