Дървен сортер и зъбчати колела VIGA PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44007
+ -
41,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен сортер и зъбчати колела PolarB

 

Дървеният сортeр и зъбни колела е тристранна дървена кутия за сортиране и разполагане на 7 геометрични фигури и по-голям отвор за изваждане на елементите. Всяка фигурка е с различен цвят и изображение на зебра, слон, носорог, лисица, лъв, мечка, таралеж. Едната страна има три здраво закрепени зъбчати колела, чието въртеливо движение е особено привлекателно за децата.

Покажете на детето как да постави малката фигура в голямата дървена пирамида за сортиране и след това как да я извади. Когато мъничето разбере, че дървената форма за цветя може да се вкара през точно определен отвор, увеличете броя на елементите за игра. Тъй като фината моторика все още не е развита, децата използват целите си ръце, за да изследват и държат.

Играта с дървения сортер им помага да координират и позиционират пръстите си. Сортирането и гнезденето помагат за координацията око-ръка, както и за цялостното разбиране къде се намира тялото в пространството.

Играта със сортери и зъбни колела подобрява двигателните умения, учи децата на търпение и как да се справят с проблемите и да намерят решение. Децата, които играят със сортери, се упражняват да откриват разликите и също така обръщат внимание на връзката между форми, числа, размери и цветове.

Всяко действие води до някакъв резултат. Например: „Какво ще стане, ако направя това“? Така в последствие се формира разбирането за причинно-следствените връзки. Някои от първите цели са поставени, детето решава, че на всяка цена ще бутне триъгълника с мечката. То започва да различава формите, не само научава имената на формите, но и разпознава техните характеристики, например какви са на пипане и колко страни имат.

Заниманията с дървения сортер са изключително полезни за деца между една и три години. Помагат за концентрацията на вниманието, развиват фината моторика и координацията, подобряват движението на пръстите на ръката, подготвят я за писане.

Прекрасен продукт на VIGA TOYS за задържане на вниманието и силна концентрация.

 

Дървеният сортировач Shepe и Gear Play от Viga имат EN71 сертификат за качество и безопасност на материалите.

 

Размери на дървената играчка Shape Sorter and Gear play на Viga

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го намерите в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул. Цар Симеон №55,

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

150х150х150 мм

Тегло: 0,45 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти вижте " Дървени играчки от 0 до 1 год. и от 1 до 3 години " и " Дървени пъзели и сортери " .

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!