Дървен слон за стена от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50472
+ -
158,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Играта спомага за нормалното развитие на всяко дете и за формирането на детския характер и поведение. В играта детето проявява повече самостоятелност, отколкото в която и да е друга дейност. Всяка детска игра е целенасочена, организирана и осъзната дейност.

 

 Играта е съзнателна и целенасочена дейност. Нейната същност е в това, че тя отразява контакта на детето с околния свят. Чрез играта то опознава предметите, с които си служат възрастните. Овладяването на действията с тях не е лесна задача, за която се изисква опит и упражнения. Детето се упражнява или получава нови знания чрез играта. Освен действията с предмети в игрите децата упражняват и човешките взаимоотношения. Децата притежават естествен стремеж да опознават околната среда подражавайки на възрастните.

 

Играта за стена със силует на слон е много полезна за децата, тъй като ги мотивира да стоят изправени и да изследват продукта. Подходяща е най-вече за прохождащи деца, като провокира интереса им и ги задържа изправени. При нашите монтажи поставяме допълнително четири втулки-разделители, които отдалечават играта от стената. Целта на това е да използваме гърба на слона, като създададем допълнително място за захващане.

Важно е самото изображение на слона. Когато детето стои изправено на него, то с удоволствие открива и показва неговите очички, ушички и хобот. Дървена игра за стена – Слон има три забавни игри:

Вариант на музикалния инструмент гуиро, с който детето се забавлява, правейки музика. Развива чувството за ритъм и насърчава концентрацията. Използва дървеното „перо“ за да чертае вертикалните линии по него.

Въртящ се дървен диск с прегради и многоцветни топчета, шумно преминаващи през процепите на преградите. Въртейки диска в едната или в другата посока детето задържа продължително своето внимание.

 Всяко дете обича своя син голям Слон, а какво по- хубаво да играеш с него и своите приятели едновременно. Много е важно от малки децата да се учат да играят заедно и да споделят една игра, една играчка. Затова дървена играчка за стена – Слон е много подходяща за това. Тя може да бъде поставена на стената в детската градина или ясла, и няколко деца  заедно да играят на нея. Направена от дърво  тя ще предаде усещане за топлота и нежност при допир. Тъй като дървените играчки са изработени от висококачествена масивна дървесина, за децата е трудно да ги счупят. Дървената играчка за стена – Слон е  устойчива на удар в сравнение с други играчки, които лесно се повреждат след изпускане, удар или дори захапване. Все пак малките деца обичат да опитват всички нови играчки.

Игрите за стена предоставят комплексни възможности за ранно детско развитие чрез игра. Те подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.

В картонената опаковка има упътване и крепежни изделия за лесен монтаж.

Дървената игра Слон притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Подходящ продукт за възраст 18месеца+

Разгледайте и другите продукти в категорията: Игри за стена

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

Размери на дървеният Слон за стена:

 

910х320х45мм

Тегло: 3 кг.

 

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 гот 3 до 5 годишна възраст“ и "Играчки за стена".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!