Дървен пъзел VIGA - Животни от две части PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44012
+ -
33,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел VIGA - Животни от две части PolarB:

В дървената основа на пъзела са издълбани 9 кръгли, квадратни и правилни петоъгълни дупки. Представляват гнездови рамки, в които детето сглобява определената животинска фигурка от 2 еднакви половини.

Ако детето е на по-малко от 2 години, разгледайте играта пъзел заедно. Нека детето назовава животните и цветовете, които познава. На обратната страна фигурите са без картинки, което помага на детето при усвояването и разпознаването на пастелните цветове.

Не поставяйте всички парчета на масата. В началото представете на детето разпръснати елементи с еднаква форма, например кръг. По асоциация с цвета детето трябва да сглоби фигурата с изображение на животно, след което да я постави в съответния отвор. След това продължете с другите геометрични фигури поотделно. В процеса на играта детето само ще започне да подбира и сортира фигурите според характеристиките им, ще търси правилното им място в гнездата върху дървената основа.

Този дървен пъзел развива логическото мислене, фината и общата моторика, тренира ръката да усеща границите на издълбаната фигура и да я сглобява. Играта развива прецизност, търпение, координация на движенията, което е пряко свързано с подготовката на ръката за писане.

 

Дървеният пъзел има сертификат за качество и безопасност на материала EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го намерите в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул. Цар Симеон №55,

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Размери на продукта: 200x200x25 мм

Тегло: 0,46 кг.

Магазин за детски играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 години“, „Игри за строене“ и „Дървени пъзели и сортери“.

 

 

 

 

 

 

 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!