Дървен пъзел със зъбчати колела PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44006
+ -
32,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на детския пъзел със зъбчати колела от дърво

 

Дървена дъска с 7 фиксирани оси. Зъбчатите колела са в 2 размера, обагрени в пастелни цветове. Силуетите им са маркирани върху дъската с бял контур. Ако правилно са поставени големите и малки фигури, посредством четирите дървени пръчици, детето може да завърти всички зъбчати колела. За още по-голямо забавление са приложени и четирите героя на серията Polar B, които се намушват на пръчиците и улесняват въртенето на колелата. Важен елемент в играта е и заклюването на инсталацията, посредством ръчка-ключ.

Дървеният пъзел със зъбчати колела е подходяща игра на деца над 18 месеца, същевременно забавна и привлекателна и  за по-големи деца, които с радост изучат законите на околния свят, въртеливите и постъпателни движения на зъбчатите колела, елементи за свързване, ръчка за задвижване и стопиране на въртенето. В стремежа си да разбере всичко само детето се нуждае от малко помощ от възрастния, който косвено го ръководи в играта. 

Въртеливото движение на зъбчатите колела насърчава детската любознателност, усъвършенсв координацияна на очите, ръцете, фината моторика на пръстите. С играта с тези материали движенията на детето стават по-точни, хармонични, изчезва непохватността. Реденето на дървения пъзел със зъбчати колела стимулира детето само да открива грешките си и да ги поправя. Така се учи на точност, да поставя определена цел и да я постига, което е крачка към независимост от околните.

 

 

 

Дървените зъбчати колела притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Размери на дървен пъзел със зъбчати колела PolarB

180х180х40мм

Тегло: 0,350 кг.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".