Дървен пъзел със зъбчати колела PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44006
+ -
32,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Дървена дъска със 7 фиксирани оси. Зъбните колела са в 2 размера, боядисани в пастелни цветове. Техните силуети са отбелязани на дъската с бял контур. Ако голямата и малката фигура са поставени правилно, с помощта на четирите дървени пръчици детето може да завърти всички зъбни колела. За още по-голямо забавление са включени и четирите героя от серията Polar B, които се залепват за пръчките и карат колелата да се въртят по-лесно. Важен елемент в играта е заключването на инсталацията посредством дръжка-ключ.

Пъзелът с дървени зъбни колела е подходяща игра за деца над 18 месеца, като същевременно е забавна и атрактивна за по-големи деца, които с удоволствие учат законите на заобикалящия ги свят, въртеливото и постъпателно движение на зъбните колела, свързващите елементи, дръжката за задвижване и спрете въртенето. В стремежа си да разбере всичко, само детето се нуждае от малко помощ от възрастния, който индиректно го насочва в играта.

Въртеливото движение на зъбните колела насърчава любопитството на децата, перфектната координация на очите, ръцете, фината моторика на пръстите. Чрез играта с тези материали движенията на детето стават по-прецизни, хармонични, непохватността изчезва. Подреждането на дървения пъзел със зъбчати колела стимулира детето само да открива грешките си и да ги коригира. Така се научава на точност, поставяне на определена цел и постигането й, което е стъпка към независимост от другите.

 

Дървените зъбни колела имат сертификат за качество и безопасност на материала EN71.

 

Размери на дървен пъзел PolarB зъбно колело
180x180x40 мм

Тегло: 0,40 кг.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широка гама играчки за вашето дете. За още подобни продукти посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 години“, „Игри за строене“ и „Дървени пъзели и сортери“.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!