Дървен пъзел 16 елемента - Сафари

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51449
+ -
16,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел Сафари с 16 елемента 

 

Дървен пъзел 16 елемента – Сафари представлява дървена плоскост от шпертплат, която е издълбана с образувана рамка. На плоскостта са принтирани тематично диви животни. Върху нея с лекота се монтират шестнадесет броя дървени елементи/с размери 70х50х3мм/ под формата на дървен пъзел. Целта на упражнението в подреждането на дървени пъзели е детето да може да се ориентира, да анализира и съпоставя. Дървен пъзел диви животни запознава децата с обитателите в Саваната. Дава простор на детското въображение, като създава възможност за анализ на взаимоотношенията на човека и дивите животни.

 

Дървен пъзел за развиване на фината моторика. Дървени пъзели за развиване на речевото развитие.

 

Подходящ продукт за деца на 2 години+. Продуктът не съдържа дървени елементи под 37мм, което го прави с възможност и за деца под 2 години. Игрите с дървени пъзели трябва да бъдат под родителки контрол. Задължение е на родителя да осигурява безопастноста  и здравето на детето.

 Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".