Дървен пъзел 24 елемента - Превозни средства

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51462
+ -
19,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви забавния и образователен дървен пъзел с 24 елемента - Превозни средства от Viga Toys. Тази уникална играчка ще предостави на вашето дете не само часове на забавление, но и ще стимулира развитието на техните умения и познания.

Дървеният пъзел "Превозни средства" предлага 24 ярки и занимателни части, изобразяващи различни превозни средства като автомобили, влакове, кораби и самолети. Този забавен пъзел ще насърчи децата да разгадават загадки и да се запознаят с различните видове транспорт.

Пъзелът е идеален начин да развивате уменията на вашето дете в областта на логиката, пространственото мислене и координацията на движенията. Децата ще тренират уменията си за разпознаване на форми и цветове, като същевременно усъвършенстват своите моторни умения и търпение, докато слагат парчетата на мястото им.

Дървените пъзели са отличен начин да обогатите учебния процес със забавление. Те насърчават развитието на въображението и творческото мислене на децата, докато те създават свои уникални сцени с превозни средства.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте дървения пъзел "Превозни средства" с 24 елемента от Viga Toys и подарете на вашето дете забавление и образование в едно. Нека децата се наслаждават на разгадаването на забавни пъзели и се запознават с различните превозни средства с този чудесен дървен пъзел от Viga Toys!

Подходящ продукт за деца на 2 години+.

 

  • Размери на продукта: 300х225х10мм
  • Тегло: 0,5 кг.

 

 Производител: Viga Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!