Дървен пъзел с цифри

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 58545
+ -
16,00 лв.
Характеристики
Характеристики

58545 Дървен пъзел с цифри от Вига Тойс

Открийте магическия свят на числата с 58545 Дървения пъзел с цифри от Вига Тойс. Този образователен и забавен пъзел е идеалният начин да насърчите у децата любовта към математиката и броенето, докато същевременно развиват техните моторни умения и координация.

Всяка част от пъзела е внимателно изработена от висококачествени дървени материали, които гарантират дълготрайна употреба и забавление. Ярките и живописни цветове не само привличат вниманието на децата, но и им помагат да се запознаят с различните цифри по забавен и интерактивен начин.

58545 Дървеният пъзел с цифри не само подпомага ученето на числата, но и развива важни умения като решаване на проблеми, логическо мислене и съответност. Той е идеалният начин да се запознаят с основите на математиката, докато се забавляват и играят.

Със своя компактен и здрав дизайн, 58545 Дървеният пъзел с цифри е перфектен за у дома или за училище. Подарете на вашето дете вълнуващ начин да се научи и да се забавлява едновременно с един от най-основните и важни аспекти на образованието.

Изберете 58545 Дървения пъзел с цифри от Вига Тойс и разкрийте магията на числата за вашето дете днес!

 

Размери на Дървен пъзел с цифри

297х222х10мм

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!