Дървен пъзел - Пожарна кола

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50203
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Дървена кола-пожарна е  красив дизайн,изработена е изцяло от дърво в червен цвят. Състои се от 8 части.В основата се монтират 2 сини пръчици.На тях последователно се нанизват кабина и каросерия от 5 различни части. Изграждането на 3D пъзел ще се окаже забавно предизвикателство за вашето дете. С детската дървена пожарна, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на пожарната кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

Дървената пожарната кола е в червен цвят със стълба отгоре. Тя превозва пожарникарите до мястото на пожара и им осигурява достъп до вода и друга техника.  

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази пожарна в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго,създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

Дървената играчка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървеният пъзел - Пожарна кола:

 

130х100х80мм

Тегло: 0,42 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и „Дървени колички“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!