Дървен пъзел - Полицейска кола

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50201
+ -
19,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният пъзел - Полицейска кола

  Детската количка е изработена изцяло от дърво в синьо и бяло. Тя е със заоблени форми за безопасност на детето.Дървената кола е с красив дизайн. Състои се от 7 части.В основата се поставят 2 разноцветни пръчици и на тях последователно се нанизват шаси и купе от 4 различни части.С нея ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на полицейската кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в своите сюжетно-ролеви игри.

Още преди да могат да изговарят думи, децата започват да издават различни звуци. Именно точно това прави интересна за децата полицейската кола, дори когато още не могат да изговарят думата полиция, те издават специфичният звук на сирената и.

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази полицейска детска кола в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. 

 Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

Дървената Полицейска кола пъзел  притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

 

Размери на дървеният пъзел - Полицейска кола

 

 

130х100х80мм

Тегло: 0,42 кг.

 

 

 

Посетете категорията "Конструктивни игри" за още подобни продукти от PlaySense