Дървен пъзел - Лято

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51270
+ -
17,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Предлагаме Ви забавен, цветен и много слънчев дървен пъзел, който ще донесе много лятно настроение на Вашите деца. Пъстра, интересна и увлекателна игра, която ще грабне вниманието на всеки малчуган. Освен че носи забавни мигове, пъзелът развива фината моторика, логическото мислене и въображението. У детето се развива способността да разрешава проблеми и да взима правилни решения, разглеждайки различни варианти. Играта е и чудесна идея за споделени мигове с Вашето дете. Така малчуганът ще усети Вашата подкрепа. Това ще му даде чувство за сигурност и увереност, че взима правилните решения. В края на играта ще получите слънчев морски пейзаж, изпъстрен с много играещи и радващи се на безгрижното лято деца.

 

Детски дървен пъзел

 

Този детски дървен пъзел представлява плоскост от шперплат, която е издълбана с образувана рамка. Комплектът разполага с 24 цветни елемента. На плоскостта е принтиран морски сюжет. Целта на играта е малчуганът да подреди всички парчета на подходящото място, за да сглоби накрая цялата картина. Подреждането на дървени пъзели развива у детето способността да се ориентира, да анализира и съпоставя. Конкретният артикул запознава децата с характерните особености на годишния сезон - лято. Възможностите за забавление, които дава почивката на море. Дава простор на детското въображение, като създава възможност за анализ на взаимоотношенията на човека и природата.

 

Артикулът е чудесна идея за подарък за деца на възраст над 2 години. Тъй като в комплекта се съдържат дребни фигурки с размери по-малки от 37 мм, заниманията с него трябва да се извършват под родителско наблюдение, за да се избегне евентуално поглъщане на парченцата. Играта може да използва и като част от занимателно-обучителния процес в детски градини и други детски заведения, отново под контрола на педагог.

  • Размери: 300х225Х10мм

 

Дървен пъзел на отлична цена

 

Мисията на магазина за дървени играчки PlaySense е да предлага на клиентите си качествени детски играчки на отлични цени. Към качеството се причислява и пълната безопасност на материалите, вложени за направата на всеки елемент от играчката. Гаранция за всичко това е сертификатът EN71. Пъзелът “Лято” е производство на фирмата VIGATOYS. Ние имаме удоволствието бъдем техен официален вносител и дистрибутор на територията на България. Тази и още много качествени дървени играчки можете да откриете, както в нашия сайт, така и във физическите ни магазини, намиращи се в:

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Във всеки от обектите ни можете да се докоснете до играчките. Да разгледате добре изработката им. Там Вашите малчугани могат да си поиграят с тях и да изберат най-забавните от тях. Ще се радваме да се видим на живо и да Ви консултираме в избора! Ако нямате възможност да дойдете, ние ще Ви доставим всяка избрана играчка за не повече от 3 работни дни!

 

Поръчайте този продукт и разгледайте останалите ни забавни и развиващи предложения в категорията “Конструктивни игри”!

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!