Дървен пъзел Кораб от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50171
+ -
10,00 лв. 9,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървен пъзел Кораб от VIGA Toys - Открийте Пътешествието по Моретата! 

Представяме ви този чудесен дървен пъзел с морски мотиви от VIGA Toys. Той не само предлага безкрайни часове на забавление, но и насърчава развитието на фините моторни умения и въображението на вашето дете.

Морски Свят на Детските Ръце: Този дървен пъзел е вдъхновен от морето и корабите. Децата могат да се насладят на построяването на собствен кораб, като съчетават частите на пъзела.

Развиващ и Забавен: Събирането на частите на пъзела насърчава ученето и логическото мислене, като същевременно предоставя радост и забавление.

Ярки Цветове и Качествени Материали: Пъзелът се отличава с ярки цветове и е изработен от висококачествени материали, осигуряващи дълготрайност и безопасност.

Екологично и Сигурно: Продуктите на VIGA се грижат за околната среда и са безопасни за децата, като предоставят мир на родителите.

Идеален Подарък: Този дървен пъзел е прекрасен подарък за малки мореплаватели и всички, които обичат приключенията на морето.

С Дървения пъзел Кораб от VIGA Toys, вашето дете може да се потопи в морските приключения и да разгадава загадките на морето. Предоставете им тази уникална образователна играчка и ги вдъхновете да изследват и създават!

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Може да поръчате и друг плосък пъзел с диви животни

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!