Дървен Охлюв - Лабиринт

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59966
+ -
27,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният Охлюв - Лабиринт 

 

Масивна дъска с форма на охлюв,цветно принтирана.Изрязан лабирит с форма на концентрична окръжност.Съдържа множество  разноцветни топчета под акрилен капак,цветна пръчица на шнур и магнитен накрайник.Развива координацията ръце-очи и възможността на детето за по-дълготрайна концентрация на вниманието.

В четирите края на дървения охлюв има маркировка на различни цветове: червен, жълт, син и зелен. Хванете неукрепналата ръчичка на Вашето дете и му покажете как може да улавя цветните топчета, посредством дървената пръчица и бавно да ги придвижва в издълбаните улеи. Съвсем скоро то ще предпочете самостоятелно да се упражнява, а вие изисквайте всяко цветно топче да бъде придвижвано до съответния цвят в лабиринта. Така детето ще затвърждава познанията си за цветове, ще държи уверено дървения накрайник, подобно на молив,  умението да задържа по-дълго време вниманието си, тъй като то е много неустойчиво в ранна детска възраст. 

 

Дървеният охлюв притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на Дървеният Охлюв - Лабиринт:

 

220х178х13мм

Тегло: 0,4 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!