Дървен магнитен пъзел на планетата Земя с дъска за писане

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44508
+ -
95,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Магнитен пъзел на планената Земя - дървена играчка

 

Тази магнитна карта на планетата Земя е направена от дървен материал с много магнитни елементи към нея. Тя представлявя своеобразен атлас с разгънато представяне на Земята със седемте континента. Континентите са релефни с картинни изображения, характерни за различнине кътчета от нашата планета. Играйте с пъзела и  запознайте децата с особеностите на всеки континент. Допълнителните магнитни елементи стимулират детското въображение и любознотелност. Детето ще се запознае с тях и ще прецени къде да ги постави върху изображението на световния океан. 

 

Дървена дъска за писане

 

Обратната страна на дървения пъзел с планетата Земя е дъска за писане и рисуване с маркер, със сухо изтриване. Освен като настолна игра може да закачите магнитния пъзел на стената с приспособлението за това. Това прави тази дъска практичноно дидактично пособие за предучилищна и ранна училищна възраст.

 

Чудесно допълнение за детска стая. Посредством играта детето научава различните особености за всеки континент, всяко кътче от планетата Земя, запознава се с разположението на различните океани и обитателите в тях.

 

Този комплект с магнити  е изключително подходяща за училища, детски градини, обучаващи центрове и обществени места. С него могат да играят едновременно няколко деца и да споделят своите емоции.

 

Дървеният комплект притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

  •  Размер: 720х460х7мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!