Дървен магнитен пъзел - Червената шапчица

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50075
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен магнитен пъзел - Червената шапчица

 

Магнитът притежава "магически" свойства за децата. Включен в играчка той я прави невероятна за малките изследователи. Магнитната композиция с Червената шапчица е привлекателна за децата, заради приказния си сюжет и възможността да изграждат цялото от неговите съставни части.

Дървеният магнитен пъзел - Червената шапчица е от типа 3D пъзел. С изграждането на 3D композиция детето ще усети, че светът е делим и се състои от все по-малки части. Композицията се изгражда от 12 дървени блокчета, които се подреждат едно върху друго чрез магнитна връзка. Магнитът е вграден в отделните елементи, така че е невъзможно да бъде изваден и достъпен за детето. Затова тази игра е подходяща и безопасна дори за две годишни деца. 

Играта с магнити е любима за децата, защото изостря познавателната им активност на малки изследователи. Привличането на магнитните блокчета допринася частите да се задържат една върху друга. При приближаване на две части една до друга, те се привличат и това кара детето да използва сила за да ги раздели. С изграждането на магнитния пъзел детето развива своето въображение, фина моторика на пръстите, учи се да комбинира форми и цветове, поставяйки ги точно на определеното място.

"Червената шапчица" е любима приказка на много деца, затова от VIGATOYS са пресъздали в магнитна композиция точно тази приказка. Докато разказвате или четете приказката на дететето си можете да визуализирате образа чрез игра. Това е игра за баланс, равновесие, кординация. С тази игра се развива изтънчеността на сетивата, както и тактилното чувство.

 

Подходяща е за деца над две годишна възраст. 

 

Дървен пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на магнитен пъзел - Червената шапчица:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!