Дървен магнитен пъзел - Червената шапчица

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50075
+ -
30,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен магнитен пъзел - Червената шапчица

 

Две годишната възраст е подходяща, за да насочим интереса на детето към цялото и неговите части. Дървеният пъзел е от типа 3D пъзел. С изграждането на3D дървения пъзел детето ще усети, че светът е делим и се състои от все по- малки части. Състои се от 12 части, които се подреждат една върху друга чрез магнитна връзка. Магнитната връзка е монтирана така, че е невъзможно да бъде извадена и достъпна за детето. Играта изостря познавателната активност на малкия изследовател. 

 

Любима игра на децата е игра с магнити. Привличането на магнитните части прави частите да се задържат една върху друга. Магнити са много добре закрепени за всяка част и дори не се забелязват на пръв поглед. Пъзелът е подходящ и за най-малките деца. При приближаване на две части една до друга, те се привличат и това кара детето да използва сила за да ги раздели. С тази игра то развива фината моторика. "Червената шапчица" е любима приказка на много деца, затова от VIGATOYS са пресъздали точно тази приказка. Докато разказвате или четете приказката на дететето си можете да визуализирате образа чрез игра. Това е игра за баланс и равновесие. С тази игра се развива изтънчеността на сетивата, както и тактилното чувство.

 

Подходяща е за деца над две годишна възраст. 

 

Дървен пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:
София – ул. "Цар Симеон " 55
София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
Пловдив – ул."Перущица" 8, Mall Plovdiv

 

Размери на магнитен пъзел - Червената шапчица:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".