Дървен лабиринт с цифри за стена

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50676
+ -
95,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният лабиринт - Цифри за стена 

 

Фигура на котенце от MDF с прорязан лабиринт. В него са монтирани дървени цифри от едно до девет, които свободно се движат с ръка по лабиринта. В деветте му краища са принтирани съответен брой червени рибки.

 

При самото придвижване на цифрите и знаците по коридорчетата детето развива моториката на ръката, координацията очи-ръце, както и логическото мислене.

Играта за стена е подходяща от ранна детска възраст(10м+), детето започва да стои изправено, придържайки се за дъската. Със своите малки ръчички захваща кръгчетата и ги побутва по прорезите. Така укрепват захвата на пръстите и координира движението на китката.

Могат да се групират числата в различните коридорчета, така че да съответстват на броя на рибките. Така детето ще се научи да различава цифрите, да ги сортира, да ги съпоставя с броя на рибките. На този етап, преброявайки броя на рибките, то докосва и придвижва всяка цифра, произнасяйки названието на съответното количество. В резултат на тези действия детето съчетава вербалното обозначаване на количеството с визуалния образ и тактилното усещане.

Дървеният лабиринт притежава сертификат за качество и безопасност EN71.

Производител:VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размер на продукта:

 

360х550х35м

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“, “Образователни игри” и "Игри за стена".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!