Дървени кубчета за нанизване - Град

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50043
+ -
52,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървен конструктор: Град

 

Представяме на Вашето внимание занимателната и полезна игра - дървен конструктор.
Той е изключително интересен и забавен както за момичета, така и за момчета още от ранна възраст. Подходящ е за деца над 18 месеца. Споделяме с Вас това ново предложение на VIGATOYS, изработено от висококачествено дърво с различни цветни геометрични блокчета, 14 на брой. С негова помощ мъниците ще се запознаят от малки с различни елементи от градската среда. Именно в тематиката на играчката се корени името ѝ - “Град”. Цялостната механика на играта не е никак сложна. В основата на конструктора се поставят пръчици, на които последователно се нанизват отделните блокчета. Те са в натурален дървесен цвят и пъстроцветни. Това дава възможност за запознаване на децата с основните цветове и геометрични форми, които имат възможност да нанизват и сглобяват по различен начин. Като допълнителна конструктивна игра, блокчетата могат да се подреждат, сортират и изграждат, като град. Така по забавен начин се стимулират детските конструктивни умения, фината моторика и усет за детайла. Кубчетата могат да бъдат нанизвани, а освен това с тях може да се играе индивидуално. За да бъде още по-интересно и увлекателно можете да разкажете кратка история за града и множеството приключения в него. Дървените кубчета имат различни картинки, като кола, момиченце, дърво, слънце, цвете, къща и други.

 

Дървен конструктор: помощник в детското развитие

 

Посредством тази детска игра се усъвършенстват фините двигателни умения, като се изострят сетивата. Развивайки фината моторика на пръстите, се развива ума на детето, говорната реч, логическото мислене, концентрацията и вниманието. За да бъдете 100% сигурни в качеството и безопасността на играчката, която купувате за своето дете или като подарък, дървеният конструктор за нанизване “Град” притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/


Размер на дървеният конструктор:

  • 230х180,50х60мм

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ и “Конструктивни игри”.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!