Дървен конструктор 48 части

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50383
+ -
50,50 лв.
Характеристики
Характеристики

PlaySense предлага на вниманието Ви страхотен дървен конструктор, който след сглобяване се превръща в различна играчка. Неслучайно конструкторите са сред любимите играчки на всяко дете. Това е така, защото заниманията с тях са изключително разнообразни. Развиват се редица способности, сред които конструктивни умения, логическо мислене, моторика, въображение. С тяхна помощ децата се превръщат в малки инженери, които сами строят различни играчки. Точно това е хубавото - играта продължава и след процеса на строене. 

 

Конструктивните игри позволяват на децата да научат множество неща. Посредством занимания от този род малчуганът се запознава задълбочено с елементите, които изграждат заобикалящия го свят. Опознава геометричните фигури, съединява ги, за да получи нова още по-интересна конструкция.  Научава как да си служи с инструменти, които ще му помогнат да завърши конструкцията. Още полезна информация за ползите от конструктивните игри в детското развитие, можете да прочетете в блога ни, където сме поместили любопитна статия по темата. Строенето и творенето винаги са задържали вниманието на малчуганите, защото тези дейности предлагат разнообразие и трудно омръзват. 

 

Дървен конструктор

 

Играта дървен конструктор се състои от 48 добре шлифовани дървени детайли. Свързването помежду им става изключително лесно. Освен частите, всеки комплект разполага с подробни схеми, на които поетапно е показано как точно да се сглобят елементите, за да се получи накрая съответната конструкция. Децата могат да конструират на воля и да създават различни модели, сред които хеликоптер, състезателна кола, роботи и други. 

 

Дървеният конструктор е предпочитан от момчетата, но и много малки дами проявяват интерес към занимания от този род. Така че всеки малчуган може да се чувства свободен да твори и гради на воля. Играта е подходяща за деца над 3-годишна възраст. Съветваме родителите да наблюдават малчуганите, докато играят, защото конструкторът съдържа малки компоненти. 

 

  • Размери:180х180х150мм
  • Тегло: 0,56 кг.

 

Дървен конструктор с отлично качество 

 

За да бъдете сигурни, че детето Ви получава наистина качествена играчка, артикулът притежава сертификат EN71, който гарантира безопасността на всички материали, използвани за производството. Фирмата производител е VIGATOYS, а ние от ВАЛАНИ Трейд ООД сме техен официален представител и дистрибутор в България. Каним Ви да ни посетите в нашите магазини, намиращи се: 

 

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

С радост нашите консултанти ще Ви покажат избраните продукти, а децата Ви ще могат да си поиграят с тях. Показаният и още артикули, разбира се, можете да поръчате онлайн от нашия сайт, а пратката ще бъде при Вас в рамките на не повече от 3 работни дни.

 

Посетете категорията “Конструктивни игри” за още подобни предложения! 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!