Дървен майсторски комплект с инструменти

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51621
+ -
55,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният майсторски комплект с инструменти   

 

Тази дървена строително конструктивна игра представлява настолна маса с оразмерени мерни единици върху дървения работен плот. На отделните и страни са пробити отвори. Върху тях децата забиват дървени гвоздеи или монтират елементи посредством болтове и гайки. Чрез тях и инструментите: дървен чук, дървена отвертка, дървен гаечен ключ децата свързват отделните дървени планки с отвори, различни по размери. А зъбните колела могат да преведат във въртеливо механично движение като сглобяват с болтове и гайки. Те са от натурално дърво в четири различни цвята. С тях детето може да конструира различни форми.

   Обърната обратно работната маса се превръща в удобен куфар за дървени инструменти и дървени елементи. Този майсторски комплект може да бъде незаменим помощник на децата ,за да развиват своите сръчност, конструктивни умения, логическо мислене, фината моторика на пръстите и координация. Подходящ е за деца над  три години, както и като помощно средство в детските градини за сюжетно-ролеви игри. Освен за забавление и игра този тип конструктивна игра развива техническите умения на децата, стимулира детското творческо въображение и усета им към детайла.

   

Как дървеният майсторски комплект с инструменти помага на вашето дете?

 

Ако сътрудничите на детето в неговата игра с дървения майсторски комплект стимулирате взаимното доверие и му помагате да претворява действията и уменията на истински майстор. От значение е възможността да запознаете малкия майстор с наименованията: болт, гайка, гаечен ключ, отвертка, чук, дървена планка, зъбно колело, работилница и други. От вас детето може да научи посоките за навиване и отвиване на резбата.

 

Дървеният майсторски комплект с инструменти притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на дървеният майсторски комплект с инструменти:

 

225х190х150мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Конструктивни игри“.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!