Дървен детски камион VIGA - самосвал

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44515
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен детски камион - самосвал

 

Дървена количка самосвал (КАМИОН) е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Дървеното камионче е изработено от дърво оцветено в жълт цвят с красив дизайн, гумите на камиончето са направени от гума. С него, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на самосвала. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

 

Самосвалът е вид камион, използван за транспортиране на насипен материал (например пясък, чакъл, или пръст) за строителство. Дървен детски камион с каросерия и с механизъм за саморазтоварване. 

 

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Този дървен камион в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Технически спецификации: 

 

Размер: 130х64х84 мм

Дървеният детски самосвал притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:
София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и „Дървени колички“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!