Дървен образователен календар с часовник Playsense

  • Марка: Playsense
  • Кат. номер: 60209
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения календар с часовник  PlaySense

 

Българският календар е много добро помощно средство вкъщи, детската градина или училище при запознаване на детето с понятието време по достъпен и интерактивен начин. С него децата могат да играят и да се учат едновременно на часовника,дните от седмицата,годишните месеци,датите,метеорологичните условия и частите от денонощието.Има начин за закрепяне и към стена.

 

Дървеният календар-часовник е подходящ за деца над три годишна възраст

 

Te разпознават картинните символи за отделните отрязъци от време като утро, обед, вечер, нощ,времевите сезони, както и обозначенията за метеорологично време,което отразяват всеки ден в детската градина. В предучилищна възраст малчуганите се запознават с дни на седмицата, циферблата на часовника и кръглите часове. Дървеният помощник Playsense e чудесно помагало в урочната работа в първи клас, което онагледява запознаването с минутите, равни на 1 час, с месеците и съоветните дати от месеца. Децата усвояват първо картинните символи, а след това цифрите, буквите и започват да четат надписите и цветните обозначения на български език от природния календар.

 

Улеснете вашето дете в използването на дървеният календар на PlaySense

 

Улеснявате детето като го с насочващи въпроси,а то само отразява отделните времеви интервали, посредством стрелките и движещите се плъзгачи/прозорчета/. Дървената играчка Playsense подпомага децата във възприемането на времето като абстрактно понятие, посредством онагледявянето на времевите интервали картинно на едно място. Играта с него развива детското мислене, внимание, умение за планиране, памет, реч. 

 

Дървеният календар притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Размери на дървеният календар на PlaySense:

 

300х300х20 мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Образователни игри". 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!