Дървен образователен календар с часовник Playsense

  • Марка: Playsense
  • Кат. номер: 60209
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения календар с часовник  PlaySense

 

Българският календар е много добро помощно средство вкъщи, детската градина или училище при запознаване на детето с понятието време по достъпен и интерактивен начин. С него децата могат да играят и да се учат едновременно на часовника,дните от седмицата,годишните месеци,датите,метеорологичните условия и частите от денонощието.Има начин за закрепяне и към стена.

 

Дървеният календар-часовник е подходящ за деца над три годишна възраст

 

Te разпознават картинните символи за отделните отрязъци от време като утро, обед, вечер, нощ,времевите сезони, както и обозначенията за метеорологично време,което отразяват всеки ден в детската градина. В предучилищна възраст малчуганите се запознават с дни на седмицата, циферблата на часовника и кръглите часове. Дървеният помощник Playsense e чудесно помагало в урочната работа в първи клас, което онагледява запознаването с минутите, равни на 1 час, с месеците и съоветните дати от месеца. Децата усвояват първо картинните символи, а след това цифрите, буквите и започват да четат надписите и цветните обозначения на български език от природния календар.

 

Улеснете вашето дете в използването на дървеният календар на PlaySense

 

Улеснявате детето като го с насочващи въпроси,а то само отразява отделните времеви интервали, посредством стрелките и движещите се плъзгачи/прозорчета/. Дървената играчка Playsense подпомага децата във възприемането на времето като абстрактно понятие, посредством онагледявянето на времевите интервали картинно на едно място. Играта с него развива детското мислене, внимание, умение за планиране, памет, реч. 

 

Дървеният календар притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Размери на дървеният календар на PlaySense:

 

300х300х20 мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Образователни игри".