Бутаща играчка VIGA - Пате

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50961
+ -
29,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви вълнуващата дървена бутаща играчка VIGA - Пате от Вига Тойс - прекрасен начин за вашето дете да развива моториката си и да се забавлява. Тази играчка не само ще внесе радост в детската стая, но и ще научи детето ви на ценни умения, като бутане, следване и баланс.

Основни характеристики:

  1. Чаровен дизайн: Патето на Вига Тойс има неустоим дизайн с живи цветове и внимателно изработени детайли. Тази дървена играчка е пълен симпатяга, готов да стане най-добрият приятел на вашето дете.

  2. Развива моториката и баланса: Играта с тази бутаща играчка помага на децата да развиват своите моторни умения и координация, като се учат как да бутат и следват патето.

  3. Изработен от безопасни материали: Вига Тойс винаги се грижи да използва безопасни и екологични материали в своите продукти. Този патец е изработен от висококачествено дърво и безвредни бои, които са подходящи за деца.

  4. Подходящ за деца на всяка възраст: Тази играчка е подходяща за деца на всяка възраст, започващи от 12 месеца и нагоре.

  5. Забавление и учене: Вашето дете ще се забавлява, играейки с патето, докато същевременно придобива важни умения и познания за движение и баланс.

Поръчайте дървеното пате от Вига Тойс още сега и предоставете на вашето дете забавление и образование в едно. Тази играчка е идеалният начин да подарите усмивки и научни изживявания на вашето дете, докато същевременно добавите очарование в детската стая.

 

Дървеното пате притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на бутащата играчка - Пате:

 

150x83x560мм

Тегло: 0,36 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Играчки за бутане и дърпане".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!