Бутаща играчка VIGA - Динозавър

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50963
+ -
28,00 лв. 23,80 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви вълнуващата дървена бутаща играчка VIGA - Динозавър от Вига Тойс, която ще въведе вашето дете в забавния свят на динозаврите. Тази играчка не само развлича, но и развива важни умения при децата, правейки ученето забавно и стимулиращо.

Основни характеристики:

  1. Вдъхновяващ дизайн: Динозавърът на Вига Тойс привлича вниманието със своя впечатляващ дизайн и красиви детайли. Този дървен динозавър е ръчно изработен с голямо внимание към детайлите и ярко оцветен.

  2. Развива моториката и баланса: Децата могат да се научат на умения като бутане и следване на динозавъра, което подобрява тяхната моторика и баланс.

  3. Изработен от безопасни материали: Вига Тойс винаги полага грижа да използва безопасни и екологични материали в своите продукти. Този динозавър е изработен от висококачествено дърво и бои, които са безвредни за децата.

  4. Подходящ за деца на всяка възраст: Тази играчка е подходяща за деца на всяка възраст, започващи от 12 месеца и нагоре.

  5. Образователна стойност: Играта с динозавъра на Вига Тойс не само забавлява, но и учи децата за движение, пространство и координация.

Добавете малко динозавърско вълнение в детската стая с тази чудесна дървена бутаща играчка. Тя е идеален подарък за всяко дете, което обича приключенията и динозаврите. Не се колебайте да я поръчате сега и позволете на вашето дете да изследва древния свят на динозаврите чрез играта и ученето!

 

Бутащата играчка "Дървен Динозавър" е играчка, която е подходяща за деца на възраст над 18 месеца.

 

Дървеният динозавър притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

 Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на бутащата играчка "Дървен Динозавър":

150x83x560мм

Тегло: 0,36 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Играчки за бутане и дърпане".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!