Дървена къщичка - игра на криеница от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44088
+ -
17,50 лв.
Характеристики
Характеристики

 Описание на Дървото къщичка - игра на криеница от VIGA Toys:

Заиграйте се с природата. Тази удивителна дървена играчка представлява дърво с прозорци и вратички, които се отварят и затварят. Децата по природа са любознателни. Те ще обичат да разглеждат какво се крие зад вратичките и ще научат за различните видове дървета и животни, кой къде живее и с какво се храни.

С какво е полезна тази игра:

Дървото къщичка -игра на криеница е перфектната игра за развитие на цветовата и формена перцепция. Зрителното възприятие е водещо, тактилните усещания при отваряне и затваряне на вратичките стимулират развитието на детската сетивност и любознателност. Децата могат да сравняват и разпознават различни цветове и форми, да научат за местообитанието на различните горски животни катеричка, таралеж и бухал.

Тази играчка стимулира социалните умения и сътрудничеството, когато децата играят заедно и споделят откритията си. Дървото къщичка - игра на криеница от VIGA Toys ще подари на вашето дете страхотни моменти на забавление и учене.

Дървото къщичка - игра на криеница е не само играчка, но и учебен помощник, който подпомага детското развитие. Дарете на вашия малчуган възможността да се потопи в знанията за природата и да се забавлява, докато учи и расте.

Екологично и безопасно:

Продуктите на VIGA Toys са изработени от екологични материали, съобразени с най-високите стандарти за безопасност. Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!