Медицински център с кабинети от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44549
+ -
859,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в Медицинския Център с кабинети от VIGA Toys! Вашето дете е важна част от това здравно и вълнуващо приключение! 

Цел на играта - Развива ролеви умения: Нашата Медицинска Играчка предоставя възможност на вашето дете да изпълни ролята на лекар, медицинска сестра или пациент. Това насърчава развитието на ролевите умения и емпатията.

Медицинският център с 4 Кабинета за изследвания включва: Рентгенов кабинет, Очен кабинет, Лаборатория с компютър и метър за измерване на ръст, Лежанка със система. Играта съдържа 4 кабинета с различни инструменти и аксесоари, които се използват в медицината: апарат за кръвно налягане, амбулаторна карта, термометър, слушалки, система, пинцета, шпатула, лекарства, сироп за кашлица, флакон за таблетки и антисептичен мехлем. С тях играта става още по- реалистична и интерактивна. Това дава на децата възможност да изучават и разбират процесите на медицинските изследвания.

С какво е уникална тази сюжетно-ролева игра: Играта в Медицинския център с кабинети от VIGA Toys дава възможност на детето да преживее забавлението, докато учи за здравето и важността на медицината.

 Медицинският Център с Кабинети от VIGA Toys предоставя на малчуганите невероятна възможност за обогатяване на знанията и уменията си, докато се забавляват. Нека децата съчетаят учене и игра с този чудесен Медицински център с кабинети!

Играчките на VIGA Toys са изработени от безопасни и екологични материали. Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!