HEY CLAY 30070 - Динозаври - Стегозавър, 3 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30070
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в удивителния свят на Hey Clay 30070 - Динозаври! С този невероятен комплект за моделиране вашето дете ще се наслади на създаването на един от най-впечатляващите динозаври - Стегозавър.

Hey Clay 30070 включва три кутии с висококачествена глина, специално разработена за моделиране на Стегозавър. Вашето дете ще има възможността да създаде уникална и детайлна фигура на този известен праисторически съществото. От неговите големи изострени шипове до мощния си опашка, всеки детайл ще бъде внимателно изработен.

Hey Clay 30070 не само предлага забавление, но и е образователен инструмент. Този комплект насърчава творческото мислене и развива моториката на ръцете, докато детето моделира фигурата. В допълнение, децата ще се научат на по-дълбока информация за Стегозавъра и ще развият своите познания за праисторическите епохи.

Предоставете на вашето дете възможността да създаде собствен Стегозавър с помощта на Hey Clay 30070. Този комплект ще зареди децата с вълнение и ще ги потопи в увлекателния свят на динозаврите.

Нека въображението на вашето дете превземе миналото с Hey Clay 30070 - Динозаври! Създайте единствен и неповторим Стегозавър, който ще придобие живот в ръцете на вашето дете. Този комплект е идеален за децата, които обичат да изследват и се вълнуват от праисторическия свят.

Позволете на вашето дете да създаде своя собствен Стегозавър с Hey Clay 30070. Това ще бъде не само забавление, но и вълнуващо пътешествие в миналото, където динозаврите господаруваха.