HEY CLAY 30056 - Птици - Паун, 3 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30056
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в чудния свят на HEY CLAY 30056 - Птици!

С тази невероятна колекция от глина за моделиране, вашето дете може да създава прекрасни и живописни птици, включително великолепния паун.

HEY CLAY 30056 включва три кутии с мека и гъвкава глина, предназначена специално за моделиране на птици. С помощта на тази глина вашето дете може да изобрази детайлни пера, крила и характерните черти на пауните, като същевременно развива своите творчески умения и фини моторни умения.

HEY CLAY 30056 е перфектната активност за забавление и образование. Тя насърчава въображението, креативността и творческото мислене на вашето дете. Комплектът е лесен за използване и подходящ за деца от различни възрасти.

Нека вашето дете открие радостта от моделирането и създаде красиви и уникални птици с HEY CLAY 30056 - Птици. Това е идеалната играчка, която ще развие творческите умения на вашето дете и ще ги запознае с различните видове птици.

Предоставете на вашето дете възможността да създава удивителни птици, включително великолепния паун, с HEY CLAY 30056. Тази играчка е пълна с вълнение, вдъхновение и безкрайни възможности за творчество. Нека въображението отлети с птиците от HEY CLAY 30056!