HEY CLAY 30055 - Птици - Гълъб, 3 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30055
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в чудния свят на HEY CLAY 30055 - Птици!

С този вълнуващ комплект за моделиране, вашето дете ще може да създаде нежни и красиви гълъби.

HEY CLAY 30055 включва три кутии със специално разработена глина, предназначена за моделиране на гълъби. Вашето дете ще има възможността да изработи прецизни детайли, като пера, клюн и характеристики, които правят гълъбите толкова очарователни и елегантни. Това е чудесен начин да се развият творческите умения и прецизността на вашето дете.

HEY CLAY 30055 не само предлага забавление, но е и образователен инструмент. Той насърчава развитието на въображението и творческото мислене на вашето дете, докато същевременно развива моториката и координацията на ръцете.

Нека вашето дете се потопи в света на гълъбите и създаде красиви творения с HEY CLAY 30055. Този комплект е идеален за забавление и развитие на уменията на децата от различни възрасти.

Предоставете на вашето дете възможността да се наслади на моделирането и да създаде прекрасни гълъби с HEY CLAY 30055. Тази играчка ще разгори въображението и креативността на вашето дете и ще го запознае с магията на птиците.

Позволете на вашето дете да се превърне в истински художник и да създаде великолепни гълъби с HEY CLAY 30055. Този комплект е изпълнен с забавление, вдъхновение и безкрайни възможности за творчество. Нека вашето дете изрази своята уникалност и създаде гълъби, които оживяват с HEY CLAY 30055!