HEY CLAY 30054 - Птици - Папагал Ара, 3 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 30054
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на HEY CLAY 30054 - Птици!

С този невероятен комплект за моделиране вашето дете може да създаде великолепни и ярки папагали Ара.

HEY CLAY 30054 включва три кутии със специално разработена глина за моделиране на папагали Ара. С тази глина вашето дете ще може да създаде прекрасни и детайлни пера, клюнове и характеристики, които правят папагалите Ара толкова уникални и привлекателни. Това е страхотен начин да се развият творческите умения и прецизността на вашето дете.

HEY CLAY 30054 не само предлага забавление, но е и образователен инструмент. Той насърчава развитието на въображението и творческото мислене на вашето дете, докато същевременно развива моториката и координацията на ръцете.

Нека вашето дете се потопи във вълшебния свят на папагалите Ара и създаде красиви творения с HEY CLAY 30054. Този комплект е идеален за забавление и развитие на уменията на децата от различни възрасти.

Предоставете на вашето дете възможността да се наслади на моделирането и да създаде прекрасни папагали Ара с HEY CLAY 30054. Тази играчка ще разгори въображението и креативността на вашето дете и ще го запознае с магията на птиците.

Позволете на вашето дете да се превърне в истински художник и да създаде великолепни папагали Ара с HEY CLAY 30054. Този комплект е пълен със забавление, вдъхновение и безкрайни възможности за творчество. Нека вашето дете даде свобода на въображението и създаде папагали Ара, които оживяват с HEY CLAY 30054!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!