HEY CLAY 30052 - Птици - Тукан, 3 кутии

  • Кат. номер: 30052
+ -
13,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на HEY CLAY 30052 - Птици!

С този удивителен комплект за моделиране, вашето дете може да създава чаровни и ярки птици, включително чудесния тукан.

HEY CLAY 30052 включва три кутии със специално разработена глина за моделиране на птици. С помощта на тази глина вашето дете ще създаде детайлни и реалистични пера, клюнове и други характеристики на туканите. Това е страхотен начин за развиване на творческите умения и прецизността на вашето дете.

HEY CLAY 30052 е не само забавна активност, но и образователен инструмент. Той насърчава развитието на въображението и творческото мислене на вашето дете, докато същевременно развива моториката и координацията на ръцете.

Нека вашето дете се потопи във вълшебния свят на птиците и създаде красиви тукани с HEY CLAY 30052. Този комплект е идеален за забавление и развитие на уменията на децата от различни възрасти.

Предоставете на вашето дете възможността да се наслади на моделирането и да създаде прекрасни тукани с HEY CLAY 30052. Тази играчка ще запали въображението и креативността на вашето дете и ще го запознае с разнообразието от птици.

Позволете на вашето дете да се превърне в истински художник и да създаде чудесни тукани с HEY CLAY 30052. Този комплект е пълен със забавление, вдъхновение и безкрайни възможности за творчество. Нека вашето дете погали въображението и създаде туканите, които му идват наум с HEY CLAY 30052!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!