HEY CLAY 60028 Глина за моделиране - Океан, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60028
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в подводния свят на морските риби с HEY CLAY 60028 - Глина за моделиране - Океан: Риба клоун, риба дискус и змиорка!

Тази вълнуваща колекция от глина предлага на вашето дете възможност да създаде собствените си уникални и цветни морски риби.

Всяка кутия съдържа мека и гъвкава глина, която е лесна за моделиране и предлага безкрайни възможности за творчество. Вашето дете може да създаде живописни риби клоун, риби дискус и змиорки, като се вълнува от въображението и творческите способности.

HEY CLAY 60028 е разработена с основно внимание към безопасността на децата. Глината е безвредна и без токсични вещества, за да можете да се чувствате спокойни, докато вашето дете се забавлява и твори. Глината също така е неизсъхваща, което позволява на вашето дете да променя и коригира своите творения по всяко време.

HEY CLAY 60028 - Глина за моделиране - Океан: Риба клоун, риба дискус и змиорка е идеална за забавление у дома, в детските градини или на училище. Тази играчка стимулира творческото мислене и фината моторика на вашето дете, като го поглъща в магическия свят на морските риби.

Предоставете на вашето дете възможността да се потопи в подводния свят с HEY CLAY 60028 - Глина за моделиране - Океан: Риба клоун, риба дискус и змиорка. Тази играчка не само ще забавлява вашето дете, но и ще развива техния творчески потенциал и умения за моделиране. Открийте сега безкрайния свят на морето и рибите с HEY CLAY 60028 - Глина за моделиране - Океан.