HEY CLAY 60037 Глина за моделиране - Извънземни, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60037
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на HEY CLAY 60037 - Глина за моделиране - Извънземни!

Тази невероятна колекция от глина предлага на вашето дете възможността да създава свои уникални и космически извънземни същества.

Всяка кутия включва мека и гъвкава глина, която е идеална за моделиране на различни видове извънземни - от забавни и цветни до странни и футуристични. С HEY CLAY 60037 вашето дете може да създава извънземни с различни форми, цветове и детайли, като изразява своята креативност и въображение.

Глината в HEY CLAY 60037 е безвредна и без токсични вещества, гарантирайки безопасността на вашето дете. Тя е лесна за моделиране и позволява на вашето дете да развива своите фини моторни умения и творчески потенциал. Със своята космическа тематика, HEY CLAY 60037 насърчава въображението и креативността на вашето дете, като го пренася във фантастичен свят на извънземни същества.

HEY CLAY 60037 - Глина за моделиране - Извънземни е перфектна за забавление у дома, в детските градини или на училище. Тя е отличен начин за вашето дете да се забавлява и да развива своите умения за моделиране и креативно мислене. Отворете вратата към света на космическите извънземни с HEY CLAY 60037 - Глина за моделиране - Извънземни.

Предоставете на вашето дете възможността да създаде свои уникални и космически извънземни същества с HEY CLAY 60037 - Глина за моделиране - Извънземни. Тази играчка ще ги забавлява, развива техните творчески умения и отваря вратата към безкрайни приключения в космоса.