HEY CLAY 60035 Глина за моделиране - Чудовища, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60035
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на HEY CLAY 60035 - Глина за моделиране - Чудовища!

Тази колекция от глина предлага на вашето дете възможността да създаде свои уникални и страховити чудовища.

Всяка кутия съдържа мека и гъвкава глина, която е идеална за моделиране. Вашето дете може да създаде различни видове чудовища - от грозни върколаци до страховити зомбита и мистериозни вампири. С HEY CLAY 60035 вашето дете може да съживи своите най-страховити фантазии и да създаде своя собствена армия от чудовища.

HEY CLAY 60035 е създадена с основно внимание към безопасността на децата. Глината е безвредна и без токсични вещества, за да можете да се чувствате спокойни, докато вашето дете се забавлява и твори. Глината е лесна за моделиране и позволява на вашето дете да изрази своето въображение и креативност.

HEY CLAY 60035 - Глина за моделиране - Чудовища е идеална за забавление у дома, в детските градини или на училище. Тази играчка стимулира творческото мислене и развива фината моторика на вашето дете, като го въвлича в магически свят на чудовищата.

Предоставете на вашето дете възможността да създаде свои уникални чудовища с HEY CLAY 60035 - Глина за моделиране - Чудовища. Тази играчка не само ще забавлява вашето дете, но и ще развива техния творчески потенциал и умения за моделиране. Отворете портал към света на чудовищата с HEY CLAY 60035 - Глина за моделиране - Чудовища.