HEY CLAY 60031 Глина за моделиране - Динозаври, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60031
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в праисторическата ера с HEY CLAY 60031 - Глина за моделиране - Динозаври!

Тази вълнуваща колекция от глина предлага на вашето дете възможността да създаде своите собствени динозаври, залязващи в историята.

Всяка кутия съдържа мека и гъвкава глина, която е лесна за моделиране и предлага безкрайни възможности за творчество. Вашето дете може да създаде различни видове динозаври - от страшните тираниозаври до великолепните трицератопси и деликатните птеродактили. С HEY CLAY 60031 вашето дете може да преживее епични приключения в света на динозаврите.

HEY CLAY 60031 е разработена с основно внимание към безопасността на децата. Глината е безвредна и без токсични вещества, за да можете да се чувствате спокойни, докато вашето дете се забавлява и твори. Глината също така е неизсъхваща, което позволява на вашето дете да променя и коригира своите творения по всяко време.

HEY CLAY 60031 - Глина за моделиране - Динозаври е идеална за забавление у дома, в детските градини или на училище. Тази играчка стимулира творческото мислене и фината моторика на вашето дете, като го въвлича в удивителния свят на динозаврите.

Предоставете на вашето дете възможността да се завърне в миналото с HEY CLAY 60031 - Глина за моделиране - Динозаври. Тази играчка не само ще забавлява вашето дете, но и ще развива техния творчески потенциал и умения за моделиране. Открийте сега великите динозаври с HEY CLAY 60031 - Глина за моделиране - Динозаври.