HEY CLAY 60027 Глина за моделиране - Океан, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60027
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в магическия свят на морските обитатели с HEY CLAY 60027 - Глина за моделиране - Океан!

Тази невероятна колекция от глина предлага на вашето дете вълнуваща възможност да създаде собствените си морски същества, включително акула, октопод и скат.

Всяка кутия съдържа мека и гъвкава глина в наситени цветове, които вдъхновяват децата да разкрият своите творчески способности. С помощта на подробните инструкции, включени във всяка кутия, вашето дете може да моделира уникални морски същества с лекота и удоволствие.

HEY CLAY 60027 е създадена с безопасността на децата на преден план. Глината е безвредна и не съдържа токсични вещества, така че можете да се чувствате спокойни, докато вашето дете се забавлява и развива своите творчески умения. Глината също така не изсъхва, което дава възможност за безкрайни промени и корекции по време на моделирането.

HEY CLAY 60027 - Глина за моделиране - Океан, 6 кутии, е идеална за игра у дома, в детските градини или на училище. Това е отлична възможност за вашето дете да изрази своето въображение и да развие своите моторни умения чрез моделиране на морските обитатели.

Предоставете на вашето дете приключението в морския свят с HEY CLAY 60027 - Глина за моделиране - Океан. Тази играчка ще ги провокира да създават уникални и интересни морски обитатели, като същевременно стимулира тяхната творческа фантазия. Разкрийте вътрешния творец във вашето дете и го потопете във вълнуващия свят на морето с HEY CLAY 60027 - Глина за моделиране - Океан.