HEY CLAY 60026 Глина за моделиране - Птици, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60026
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на HEY CLAY 60026 - Глина за моделиране с три изумителни птици - тукан, пингвин и паун!

Тази креативна колекция от глина за моделиране ще възбуди въображението на вашето дете и го покани да създаде невероятни птици със собствените си ръце.

Всяка кутия включва мека и гъвкава глина в живи цветове, която е лесна за моделиране. Децата могат да използват подробните инструкции, включени във всяка кутия, за да създадат прекрасни птици - тукан, пингвин и паун, всеки със своя неповторим характер и красота.

HEY CLAY 60026 е създадена с безопасността на децата на преден план. Глината е безвредна и не съдържа токсични вещества, така че можете да бъдете спокойни, че вашето дете ще се забавлява и ще се развива безопасно. Глината също така не изсъхва, което дава възможност за безкрайни промени и корекции, докато децата достигнат до желаните резултати.

HEY CLAY 60026 - Глина за моделиране - тукан, пингвин и паун е идеална за творческа забава у дома, в детските градини или на училище. Децата могат да развият своите умения за моделиране, да изразят своята фантазия и да създават уникални и впечатляващи птици.

Предоставете на вашето дете възможността да създава невероятни птици с HEY CLAY 60026 - Глина за моделиране - тукан, пингвин и паун. Тази играчка ще вдъхнови децата да разширят своето творческо мислене и да се насладят на много часове забавление и удоволствие