HEY CLAY 60025 Глина за моделиране - Птици, 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60025
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на HEY CLAY 60025 - Глина за моделиране с три вълнуващи варианта - папагал, фазан и гълъб!

Тази невероятна колекция от глина за моделиране предлага на вашето дете възможността да създаде своите собствени красиви птици.

Всяка кутия съдържа мека, гъвкава и лесна за използване глина в ярки цветове, което позволява на децата да изразят своята креативност и да създават реалистични птици. С подробните инструкции, включени във всяка кутия, децата ще имат лесно време при моделирането на папагали, фазани и гълъби.

Глината на HEY CLAY е безопасна и не съдържа токсични вещества, което я прави подходяща за деца от различни възрасти. Тя също така не изсъхва, което дава възможност на децата да се насладят на безкрайни възможности за моделиране и преобразуване на своите птици.

HEY CLAY 60025 - Глина за моделиране с папагали, фазани и гълъби е идеална за забавление у дома, в детските градини или на училище. Децата могат да създават уникални птици, да ги използват за игри и ролеви игри, или да ги подредят като декорация.

Позволете на вашето дете да се наслади на вълшебния свят на птиците с HEY CLAY 60025 - Глина за моделиране - папагали, фазани и гълъби. Тази играчка ще стимулира творческото мислене и въображението на децата, като им предостави възможност да създадат прекрасни и реалистични птици.