HEY CLAY 15014 Глина за моделиране - Океан - 15 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 15014
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

HEY CLAY 15014 Глина за моделиране - Океан 15 е невероятен комплект, предназначен за творчески деца и любители на моделирането. Той предлага 15 различни цветни кутии с глина, вдъхновени от магичния свят на океана.

Всяка кутия съдържа мека, лесна за работа и нетоксична глина, която може да се моделира в различни форми и фигури. С тези 15 цветове на глина, децата могат да създават морски животни, корали, водорасли и други елементи от океанския свят.

Глината от HEY CLAY е специално разработена, за да се запазва мека и гъвкава, докато децата работят с нея. Тя също е подходяща за смесване на цветове, което позволява на децата да развиват своята креативност и да създават уникални оттенъци за своите творения.

HEY CLAY 15014 Глина за моделиране - Океан предоставя интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развива фината моторика, въображението и творческите умения на децата. Този комплект е идеален за игра в домашни условия, в училище или за забавления с приятели, като всяка кутия с глина предоставя безкрайни възможности за създаване на вълнуващи океански приключения.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!