HEY CLAY 15019 Глина за моделиране - Извънземни

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 15019
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

HEY CLAY 15019 Глина за моделиране - Извънземни е вълнуващ комплект, предназначен да вдъхновява децата да създават свои собствени космически същества и фантастични извънземни. Този невероятен комплект съдържа глина в ярки и необичайни цветове, които дават възможност за безкрайни творчески възможности.

HEY CLAY 15019 Глина за моделиране - Извънземни е идеален за децата, които обичат фантастиката и космоса. С помощта на тази глина, те могат да създават уникални извънземни същества с необичайни форми, цветове и текстури. От пухкави космически същества до екзотични извънземни с лъскави окосмявания, въображението е единствената граница за техните създания.

HEY CLAY глината е мека, гъвкава и лесна за моделиране. Тя се запазва свежа и неизсъхваща, докато децата работят с нея, което гарантира удобство и дълготрайност при творенето. Този комплект предлага и инструкции за моделиране на извънземни, които помагат на децата да започнат и да се вдъхновят.

HEY CLAY 15019 Глина за моделиране - Извънземни развива фината моторика, въображението и творческите умения на децата, докато те се забавляват и създават свои уникални извънземни същества. Той е перфектен за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, като предоставя невероятен опит в света на фантазията и научната фантастика.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!