HEY CLAY 15016 - Глина за моделиране - Динозаври - 15 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 15016
+ -
39,50 лв. 35,55 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на динозаврите с HEY CLAY 15016 - Глина за моделиране - Динозаври!

Тази невероятна колекция от 15 кутии с глина за моделиране предоставя на вашето дете вълшебната възможност да създава собствени динозаври.

Всяка кутия съдържа глина в различни цветове, което позволява на децата да изразят своята креативност и въображение. Те могат да моделират различни видове динозаври, като тиранозавър, трицератопс, стегозавър и много други. Всяка кутия включва и подробни инструкции, които помагат на децата да създадат реалистични и забавни модели.

HEY CLAY глината е мека, гъвкава и неизсъхваща, което позволява на децата да се насладят на безкрайни възможности за моделиране и преобразуване на своите творения. Тя е сигурна за употреба и не съдържа токсични съставки, което прави яподходяща за деца от различни възрасти.

Тази колекция от глина за моделиране - Динозаври е идеална за забавление у дома, в детските градини или на училище. Децата могат да създават собствени динозаври, да се играят с тях и да ги използват за образователни цели.

Позволете на вашето дете да се потопи в предисторията с HEY CLAY 15016 - Глина за моделиране - Динозаври и да развие своите творчески способности и въображение. Тази играчка ще предложи на децата безкрайно забавление и вълнуващо преживяване със създаването на собствени динозаври.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!