HEY CLAY 15018 Глина за моделиране - Чудовища

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 15018
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на фантастичните чудовища с HEY CLAY 15018 - Глина за моделиране - Чудовища!

Тази невероятна колекция от глина за моделиране предоставя на вашето дете вълшебната възможност да създаде уникални и страхотни чудовища.

Всяка кутия съдържа мека и гъвкава глина в различни ярки цветове, което позволява на децата да изразят своята креативност и да създават различни видове чудовища - от весели и добри до страшни и забавни. Всяка кутия включва и подробни инструкции, които помагат на децата да създадат уникални дизайни и да впечатлят с техните творения.

HEY CLAY глината е лесна за работа и не изсъхва, което дава възможност на децата да се насладят на безкрайни възможности за моделиране и преобразуване на своите чудовища. Тя е безопасна за употреба и не съдържа токсични съставки, което прави яподходяща за деца от различни възрасти.

Тази колекция от глина за моделиране - Чудовища е идеална за забавление у дома, в детските градини или на училище. Децата могат да създават уникални чудовища, да се играят с тях и да ги използват за различни игри и сценарии.

Позволете на вашето дете да се потопи във вълшебния свят на чудовищата с HEY CLAY 15018 - Глина за моделиране - Чудовища и да развие своите творчески способности и въображение. Тази играчка ще предложи на децата безкрайно забавление и вълнуващо преживяване със създаването на уникални и страховити чудовища.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!