HEY CLAY 60024 Глина за моделиране - Крава, Куче, Овчица - 6 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 60024
+ -
21,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във вълшебния свят на HEY CLAY!

Този чудесен комплект предлага на вашето дете възможността да създаде своите собствени приятели - животни чрез моделиране с полимерна глина.

HEY CLAY 60024 включва 6 кутии с висококачествена глина в ярки и живописни цветове. Вашето дете може да изрази своята креативност, като създава уникални и детайлни модели на крави, кучета и овчици. Всяко животно може да бъде изработено с голяма любов към детайлите, което прави създаването им още по-забавно и вълнуващо.

Този комплект е идеален за развиване на творческото мислене, фината моторика и концентрацията на децата. HEY CLAY 60024 предлага безкрайни възможности за създаване на различни форми, текстури и детайли на животни от глина, като насърчава въображението и фантазията на вашето дете.

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете HEY CLAY 60024 - Глина за моделиране Крава, Куче, Овчица. Този комплект не само ще ги забавлява и зарежда с положителни емоции, но и ще развие техническите им умения, креативността и творчеството. Позволете на вашето дете да се потопи във вълшебния свят на моделирането с HEY CLAY 60024 и нека те създадат уникални и зашеметяващи животни от глина!

Продуктите на Hey Clay предлагат интерактивно и забавно преживяване, като едновременно развиват въображението, творческите умения и важни моторни умения при децата. Те са подходящи за игра в домашни условия, в училище или за занимания с приятели, предоставяйки възможност за изразяване и учене през играта с глина.

Продуктът от полимерна глина притежава сертификат за качество EN71 и е подхозящ за деца над 3+.